Proefschrift laten illustreren

Bij Proefschriftenprinten.nl kunt u gratis de omslag van uw proefschrift laten vormgeven door onze grafisch ontwerpers. Wilt u écht iets unieks, dan kunt u nu ook uw omslag laten ontwerpen door een professionele illustrator. Wij hebben hiertoe een samenwerking gesloten met illustrator Remco. Remco weet als geen ander de wensen van onze klanten om te zetten naar een sprekende illustratie. Concreet of abstract, gedetailleerd of juist vereenvoudigd en minimalistisch.

Wanneer u ervoor kiest om uw omslag te laten illustreren, zal remco met u overleggen over uw wensen en de mogelijkheden. Als u nog niet precies weet wat u wilt, dan denkt Remco graag met u mee. Zijn creatieve ideeën zorgen vaak voor verrassende ontwerpen! Ook tijdens het ontwerpproces zal er veel contact plaatsvinden over de voortgang, voorbeelden en correcties.

Wilt u uw proefschrift ook voorzien van een op maat gemaakte illustratie? Geef dit dan aan bij uw contactpersoon. Voor het illustreren van een omslag wordt een kleine toelage gerekend.

Remco Wetzels Proefschrift Illustraties

Zelfportret van Remco

Wilt u ook een unieke omslag?

Laat uw proefschrift illustreren door Remco!

Recente illustraties

proefschrift omslag boom thesis
Proefschrift omslag illustreren
Knie proefschrift omslag