Promotietraject afgerond en tijd om je proefschrift te laten drukken in Maastricht of omgeving? Dan staat Proefschriftenprinten.nl voor je klaar. Je kunt bij ons voordelig en vertrouwd je proefschrift laten drukken. Daarbij hebben wij aandacht voor het beste resultaat. Wil je weten wat onze gunstige tarieven zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Hebben we je de offerte toegestuurd, dan bellen wij je niet naderhand nog een keer op om te vragen of je interesse hebt. Wij denken dat onze prijzen voor zich spreken.

favicon

Proefschrift drukken Maastricht inclusief omslag

Kies je voor Proefschriftenprinten.nl om je proefschrift te drukken in Maastricht of omgeving, dan bieden wij je een omslag op maat aan. Onze grafische vormgevers zorgen voor een professionele omslag die in overleg met jou representatief staat voor de inhoud van je proefschrift. Dat doen wij geheel gratis! Bovendien lamineren wij de omslag altijd zodat je proefschrift minder snel beschadigt en langer mooi blijft. Jij kiest voor glanzend laminaat of mat laminaat. Er is geen prijsverschil of verschil in kwaliteit tussen de beide varianten.

favicon

Opmaak uitbesteden of zelf doen?

Ook bij de opmaak kunnen we je helpen. Zo kun je onze vormgevers het binnenwerk van je proefschrift laten opmaken. Je kunt ook zelf aan de slag met de opmaak van je proefschrift. Onze vormgevers kun je daarbij wel altijd om advies vragen, bijvoorbeeld als je vragen hebt over lettertype, snijtekens en marges. Bekijk de richtlijnen van het aanleveren van je proefschrift.

Proefschrift laten drukken

Proefschriftenprinten.nl drukt de proefschriften in eigen huis. Onze vormgevers staan dan ook in nauw contact met onze drukwerk specialisten, zodat we jou de hoogst haalbare kwaliteit kunnen garanderen. Uniek bij Proefschriftenprinten.nl is dat wij een proefdruk maken van je proefschrift die wij per post naar je opsturen. Je krijgt dus een hardcopy van je proefschrift thuisgestuurd. Zo kun je immers het eindresultaat pas echt goed beoordelen. Een digitale versie ziet er toch anders uit. Zijn er nog dingen die je anders wil, dan kun je dit uiteraard nog laten wijzigen. Ga je akkoord? Dan gaan wij over tot het drukken van je proefschrift. Je proefschriften worden al binnen vijf werkdagen geleverd.

Wil je meer weten over het laten drukken van je proefschrift in Maastricht of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Als je een offerte aanvraagt, dan ontvang je deze geheel vrijblijvend binnen één werkdag.