Proefschrift drukken Groningen

Professioneel uw proefschrift laten drukken nabij Groningen is de kroon op uw proefschrift. Gelukkig kunt u dat met een gerust hart uitbesteden aan Proefschriftenprinten.nl. Dag in en dag uit zetten wij ons in voor promovendi van alle gevestigde Nederlandse universiteiten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Fred. U krijgt deze al binnen één werkdag toegestuurd. Daarbij hoeft u er niet bang voor te zijn dat wij u nabellen om de offerte met u te bespreken. Wij geloven dat de prijs voor zich spreekt. Onze offerte is altijd op maat en toegesneden op uw proefschrift.

Zelf uw proefschrift drukken Groningen

Als u zelf aan de slag wilt met uw proefschrift drukken nabij Groningen, dan helpen wij u waar nodig. U kunt onze handleiding kosteloos downloaden via onze website. Daarin staat precies uitgelegd hoe u zelf met de opmaak aan de slag kunt en het proefschrift uiteindelijk bij ons dient aan te leveren zodat wij het voor u kunnen drukken. Daarbij kiest u zelf voor het papier. Voordat wij alle proefschriften drukken, krijgt u van ons eerst een hard copy thuisgestuurd. Daarin is Proefschriftenprinten.nl uniek! Zo weet u dus precies hoe het proefschrift er uiteindelijk uit komt te zien. Dit is immers toch altijd weer anders dan een PDF-bestand op de computer. Laatste wijzigingen kunt u hierna nog aan ons doorgeven. Tevreden? Dan drukken we al uw proefschriften en bezorgen deze binnen vijf dagen bij u thuis of op de universiteit van uw keuze.

Omslag proefschrift

Wist u dat onze creatieve designers voor u kosteloos een omslag voor uw proefschrift kunnen ontwerpen? Datzelfde geldt eveneens voor de boekenlegger. U heeft verschillende opties voor de omslag. Zo kunt u enkele van uw proefschriften laten uitvoeren met een hardcover of hardomslag. In plaats van de hardcover kunt u ook kiezen voor het laten lamineren van de omslag. In dat geval brengen wij een kunststof laag aan. Wij kunnen het proefschrift mat of glanzend lamineren. Het voordeel van lamineren is dat uw proefschrift extra beschermd is en deze zo langer mooi blijft. Heeft u gekozen voor een mat gelamineerde omslag, dan kunt u ook nog kiezen voor spot UV-lak. Hierbij accentueren we bepaalde delen van de omslag met een glanzende laag.

Wilt u meer weten over het laten drukken van uw proefschrift? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Proefschriften drukken Groningen

Contact

Vraag een offerte aan bij Proefschriftenprinten.nl


Uw proefschrift laten drukken voor een scherpe prijs? Via het offerteformulier geeft u de oplage en het aantal pagina’s door. Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave.

Ik wil een offerte aanvragen

Ons kantoor
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

<
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday