Professioneel je proefschrift laten drukken nabij Groningen is de kroon op je proefschrift. Gelukkig kun je dat met een gerust hart uitbesteden aan Proefschriftenprinten.nl. Dag in en dag uit zetten wij ons in voor promovendi van alle gevestigde Nederlandse universiteiten. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt deze al binnen één werkdag toegestuurd. Wij geloven dat de prijs voor zich spreekt. Onze offerte is altijd op maat en toegesneden op je proefschrift.

favicon

Zelf je proefschrift drukken Groningen

Als je zelf aan de slag wilt met je proefschrift drukken nabij Groningen, dan helpen wij je waar nodig. Je kunt onze handleiding kosteloos downloaden via onze website. Daarin staat precies uitgelegd hoe je zelf met de opmaak aan de slag kunt en het proefschrift uiteindelijk bij ons dient aan te leveren zodat wij het voor je kunnen drukken. Daarbij kies je zelf voor het papier. Voordat wij alle proefschriften drukken, krijg je van ons eerst een hardcopy thuisgestuurd. Daarin is Proefschriftenprinten.nl uniek! Zo weet jij dus precies hoe het proefschrift er uiteindelijk uit komt te zien. Dit is immers toch altijd weer anders dan een PDF-bestand op de computer. Laatste wijzigingen kun je hierna nog aan ons doorgeven. Tevreden? Dan drukken we al je proefschriften en bezorgen deze binnen vijf dagen bij je thuis of op de universiteit van je keuze.

favicon

Omslag proefschrift

Wist je dat onze creatieve designers voor jou kosteloos een omslag voor je proefschrift kunnen ontwerpen? Datzelfde geldt eveneens voor de boekenlegger. Je hebt verschillende opties voor de omslag. Zo kun je enkele van je proefschriften laten uitvoeren met een hardcover of hardomslag. In plaats van de hardcover kun je ook kiezen voor het laten lamineren van de omslag. In dat geval brengen wij een kunststof laag aan. Wij kunnen het proefschrift mat of glanzend lamineren. Het voordeel van lamineren is dat je proefschrift extra beschermd is en deze zo langer mooi blijft. Heb jij gekozen voor een mat gelamineerde omslag, dan kun je ook nog kiezen voor spot UV-lak. Hierbij accentueren we bepaalde delen van de omslag met een glanzende laag.

Wilt u meer weten over het laten drukken van uw proefschrift? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.