Het is eindelijk tijd om je proefschrift te drukken in Rotterdam, na een drukke en enerverende periode van vele uren vol bezieling schrijven, deleten en herschrijven. Non-stop heb je de afgelopen periode met veel enthousiasme je schrijverstalent aangesproken. Je hebt vele uren gemaakt en je organisatietalent geregeld moeten aanspreken. Zo ook de discipline om toch regelmatig aan je proefschrift te werken. Nu is dan eindelijk het moment aangebroken om vol trots je laptop dicht te klappen. Je bent klaar. Alhoewel? Klaar met schrijven. Tijd voor de puntjes op de i, door je proefschrift professioneel te laten drukken. Met wie neem je contact op om je proefschrift vorm te geven en te drukken? Met de grafische vormgevers van Proefschriftenprinten.nl.

favicon

Proefschrift drukken in Rotterdam zonder zorgen over de opmaak

Je proefschrift drukken nabij Rotterdam: hoe gaat dat in zijn werk? Je kunt de hele opmaak uitbesteden aan Proefschriftenprinten.nl. Zo hoeft je je niet druk te maken over snijlijnen, hoge resolutie, PDF, afloop, snijtekens en meer van dit soort technische richtlijnen. Tevens kunnen wij de omslag geheel gratis voor je verzorgen! Daarbij garanderen wij de hoogste haalbare kwaliteit, vanwege de nauwe samenwerking tussen onze vormgevers en onze drukwerk specialisten.

favicon

Het drukken van uw proefschrift

Ontvang vóór het drukken van je proefschrift eerst een vrijblijvende offerte. Deze ontvangt je al binnen één werkdag! Je wensen kun je heel eenvoudig aangeven. Is onze vrijblijvende prijsopgave wat jou betreft akkoord? Dan ontvangen we graag een order bevestiging met alle belangrijke data voor de planning en op een later tijdstip alle onderdelen van het proefschrift in PDF. Hoe je dat allemaal doet, kunt je op onze website lezen in ons handige instructieboek die je kunt downloaden. Als we alle bestanden hebben ontvangen, gaan we aan de slag met het drukken van uw proefschrift. Uniek is dat wij je een volledige proefdruk als hardcopy per post toesturen. Ben je tevreden, dan gaan we over tot het drukken van de definitieve versie. Zo weet je zeker dat je het proefschrift krijgt, zoals je voor ogen hebt.

Contact met Proefschriftenprinten.nl

Wilt u toch eerst meer informatie over bijvoorbeeld formaten, papiersoorten, afwerking of levertermijnen, dan kun je ons altijd telefonisch benaderen. In een persoonlijk gesprek geven we antwoord over uiteenlopende mogelijkheden en jouw specifieke wensen.

Voor een professionele begeleiding voor het vormgeven én drukken van uw proefschrift zit je bij Proefschriftenprinten.nl altijd goed.