Laat je proefschrift drukken in Rotterdam

Het is eindelijk tijd om uw proefschrift te drukken in Rotterdam, na een drukke en enerverende periode van vele uren vol bezieling schrijven, deleten en herschrijven. Non-stop heeft u de afgelopen periode met veel enthousiasme uw schrijverstalent aangesproken. U heeft vele uren gemaakt en uw organisatietalent geregeld moeten aanspreken. Zo ook de discipline om toch regelmatig aan uw proefschrift te werken. Nu is dan eindelijk het moment aangebroken om vol trots uw laptop dicht te klappen. U bent klaar. Alhoewel? Klaar met schrijven. Tijd voor de puntjes op de i, door uw proefschrift professioneel te laten drukken. Met wie neemt u contact op om uw proefschrift vorm te geven en te drukken? Met de grafische vormgevers van Proefschriftenprinten.nl.

Proefschrift drukken in Rotterdam zonder zorgen over de opmaak

Uw proefschrift drukken nabij Rotterdam: hoe gaat dat in zijn werk? U kunt de hele opmaak uitbesteden aan Proefschriftenprinten.nl. Zo hoeft u zich niet druk te maken over snijlijnen, hoge resolutie, PDF, afloop, snijtekens en meer van dit soort technische richtlijnen. Tevens kunnen wij de omslag geheel gratis voor u verzorgen! Daarbij garanderen wij de hoogste haalbare kwaliteit, vanwege de nauwe samenwerking tussen onze vormgevers en onze drukwerk specialisten.

Het drukken van uw proefschrift

Ontvang vóór het drukken van uw proefschrift eerst een vrijblijvende offerte. Deze ontvangt u al binnen één werkdag! Uw wensen kunt u heel eenvoudig aangeven. Is onze vrijblijvende prijsopgave wat u betreft akkoord? Dan ontvangen we graag alle onderdelen van het proefschrift in PDF. Hoe u dat allemaal doet, kunt u op onze website lezen in ons handige instructieboek die u kunt downloaden. Als we alle bestanden hebben ontvangen, gaan we aan de slag met het drukken van uw proefschrift. Uniek is dat wij u een volledige proefdruk als hardcopy per post toesturen. Bent u tevreden, dan gaan we over tot het drukken van de definitieve versie. Zo weet u zeker dat u het proefschrift krijgt, zoals u voor ogen hebt.

Contact met Proefschriftenprinten.nl

Wilt u toch eerst meer informatie over bijvoorbeeld formaten, papiersoorten, afwerking of levertermijnen, dan kunt u ons altijd telefonisch benaderen. In een persoonlijk gesprek geven we antwoord over uiteenlopende mogelijkheden en uw specifieke wensen.

Voor een professionele begeleiding voor het vormgeven én drukken van uw proefschrift zit u bij Proefschriftenprinten.nl altijd goed.

 

proefschriftenprinten rotterdam

Contact

Vraag een offerte aan bij Proefschriftenprinten.nl


Uw proefschrift laten drukken voor een scherpe prijs? Via het offerteformulier geeft u de oplage en het aantal pagina’s door. Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave.

Ik wil een offerte aanvragen

Ons kantoor
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

<
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday