Proefschrift formaateis universiteit

Proefschriftenprinten.nl voldoet probleemloos aan de formaateis van de universiteit. Onze machines kunnen ook formaat 28 cm x 28 cm prachtig afdrukken en binden.
Onze print- en inbindmogelijkheden zijn dankzij de geavanceerde apparatuur vrijwel onbegrensd. Alles in huis is ons credo. Dat maakt het voor de klant wel zo prettig en daardoor kunnen we bij Proefschriftenprinten.nl snel schakelen op weg naar een goed en mooi eindproduct.

Formaat 28 cm x 28 cm

Proefschriftenprinten.nl weet dat er soms formaateisen gesteld worden aan de uitvoering van uw thesis, zoals bijvoorbeeld door de Universiteit van Leuven (België) waar alleen het formaat 28 cm x 28 cm ingediend mag worden. Wij hebben geavanceerde machines die ook dat formaat heel goed kunnen printen en ook binden. Wij kunnen gerust stellen dat we daarin redelijk uniek zijn.

Inbinden proefschrift

Ook beschikken we over machines die diverse inbindmogelijkheden uit kunnen voeren. Zo kan het bijvoorbeeld dat u een A4 uitgave landscape wilt afdrukken. Dat is bij Proefschriftenprinten.nl geen enkel probleem. Wij verbinden ons graag aan de bindwensen van onze klanten.

Wij staan voor u klaar

Kortom, niets staat u in de weg om het belangrijke visitekaartje van de gedane academische inspanningen door Proefschriftenprinten.nl af te laten drukken. Proefschriftenprinten.nl streeft bij het drukken van uw proefschrift naar perfectie. Naast het begeleiden bij de opmaak nemen wij uiteraard ook het productieproces heel serieus.
Uit de reacties van klanten blijkt onze aanpak en inzet hoog te scoren. Ons hele team staat voor goed werk, prima service en persoonlijke aandacht.

Fred Feij, uw contactpersoon

Contact

Vraag een offerte aan bij Proefschriftenprinten.nl


Uw proefschrift laten drukken voor een scherpe prijs? Via het offerteformulier geeft u de oplage en het aantal pagina’s door. Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave.

Ik wil een offerte aanvragen

Ons kantoor
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

<
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday