Je proefschrift drukken in Nijmegen doe je natuurlijk niet zomaar of bij de eerste de beste. Daarvoor neem je de professionals van Proefschriftenprinten.nl in de arm. Maanden, misschien zelfs jarenlang heb je zitten zwoegen aan jouw proefschrift. Nu het eindelijk klaar is, is alleen het beste nog goed genoeg.

favicon

Voorbereiding proefschrift drukken in Nijmegen

Voordat je jouw proefschrift kunt drukken in Nijmegen, is het tijd om je proefschrift voor de laatste keer in te leveren bij je promotoren. Als zij allen hun fiat hebben gegeven, wil je er toch nog een laatste keer naar kijken om spelfouten en eventuele grammaticale onjuistheden weg te halen. Vervolgens stuur je je proefschrift naar de manuscriptcommissie. Dan breekt het lange, nagelbijtende wachten aan. Wachten op een laatste goedkeuring.

favicon

Een goede samenwerking is het halve werk

De laatste goedkeuring is binnen! Nu moet jij je proefschrift enkel nog laten drukken. Samen met Proefschriftenprinten.nl ben je klaar voor deze kers op de taart. Je kunt het gehele printen aan ons uitbesteden of slechts een deel. Je hoeft het in ieder geval allemaal niet meer alleen te doen. Vanaf nu werken wij graag nauw met je samen. Wij hebben namelijk alle professionele kennis en ervaring in huis om een geweldig proefschrift te drukken. Het ontwerp van jouw cover en de lay-out voor het binnenwerk kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen voor een professionele uitstraling. Dat komt de leesbaarheid van je proefschrift alleen maar ten goede. De hoeveelheid aan tekst en tabellen, grafieken en afbeeldingen kan al snel een rommelige indruk geven. Onze vormgevers maken er graag een overzichtelijk geheel van.

Proefexemplaar voor definitieve druk

Wij zorgen geheel gratis voor de uitnodigingen voor de dag dat je je proefschrift gaat verdedigen. Op onze website Proefschriftenprinten.nl lees je precies uit welke onderdelen je proefschrift moet bestaan om te voldoen aan de gestelde eisen. Voordat wij het proefschrift drukken, sturen wij je een proefexemplaar in hardcopy toe. Je kunt dan een laatste check doen en weet precies hoe het proefschrift er uit komt te zien. Ga je akkoord? Laat het ons weten, dan gaan wij over tot het drukken van alle exemplaren. Deze kunnen wij binnen vijf dagen op één Nederlands adres van je keuze afgeleverd hebben.