Proefschrift drukken Nijmegen

Uw proefschrift drukken in Nijmegen doet u natuurlijk niet zomaar of bij de eerste de beste. Daarvoor neemt u de professionals van Proefschriftenprinten.nl in de arm. Maanden, misschien zelfs jarenlang heeft u zitten zwoegen aan uw proefschrift. Nu het eindelijk klaar is, is alleen het beste nog goed genoeg.

Voorbereiding proefschrift drukken in Nijmegen

Voordat u uw proefschrift kunt drukken in Nijmegen, is het tijd om uw proefschrift voor de laatste keer in te leveren bij je promotoren. Als zij allen hun fiat hebben gegeven, wilt u er toch nog een laatste keer naar kijken om spelfouten en eventuele grammaticale onjuistheden weg te halen. Vervolgens stuurt u uw proefschrift naar de manuscriptcommissie. Dan breekt het lange, nagelbijtende wachten aan. Wachten op een laatste goedkeuring.

Een goede samenwerking is het halve werk

De laatste goedkeuring is binnen! Nu moet u uw proefschrift enkel nog laten drukken. Samen met Proefschriftenprinten.nl bent u klaar voor deze kerst op de taart. U kunt het gehele printen aan ons uitbesteden of slechts een deel. U hoeft het in ieder geval allemaal niet meer alleen te doen. Vanaf nu werken wij graag nauw met u samen. Wij hebben namelijk alle professionele kennis en ervaring in huis om een geweldig proefschrift te drukken. Het ontwerp van uw cover en de lay-out voor het binnenwerk kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen voor een professionele uitstraling. Dat komt de leesbaarheid van uw proefschrift alleen maar ten goede. De hoeveelheid aan tekst en tabellen, grafieken en afbeeldingen kan al snel een rommelige indruk geven. Onze vormgevers maken er graag een overzichtelijk geheel van.

Proefexemplaar voor definitieve druk

Wij zorgen geheel gratis voor de uitnodigingen voor de dag dat u uw proefschrift gaat verdedigen. Op onze website Proefschriftenprinten.nl leest u precies uit welke onderdelen uw proefschrift moet bestaan om te voldoen aan de gestelde eisen. Voordat wij het proefschrift drukken, sturen wij u een proefexemplaar in hard copy toe. U kunt dan een laatste check doen en weet precies hoe het proefschrift er uit komt te zien. Gaat u akkoord? Laat het ons weten, dan gaan wij over tot het drukken van alle exemplaren. Deze kunnen wij binnen vijf dagen op één Nederlands adres van uw keuze afgeleverd hebben.

 

proefschriftenprinten nijmegen

Contact

Vraag een offerte aan bij Proefschriftenprinten.nl


Uw proefschrift laten drukken voor een scherpe prijs? Via het offerteformulier geeft u de oplage en het aantal pagina’s door. Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave.

Ik wil een offerte aanvragen

Ons kantoor
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

<
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday