Uw proefschrift drukken in Leiden of omgeving? Dat is de specialiteit van Proefschriftenprinten.nl. U heeft zowel de keuze uit kleine en grote oplages. Ook bent u verzekerd van onze persoonlijke service en staan wij garant voor uitstekende kwaliteit. Wist u dat wij uw proefschrift al binnen vijf werkdagen kunnen leveren? Wilt u meer informatie over het drukken van uw proefschrift? Neem vrijblijvend contact op met Proefschriftenprinten.nl.

favicon

Aanleverspecificatie voor proefschrift drukken nabij Leiden

Als u uw proefschrift drukken in Leiden of omgeving wilt uitbesteden aan Proefschriftenprinten.nl, zijn er enkele richtlijnen waar u rekening mee moet houden. Zo ontvangen wij graag elk hoofdstuk van uw proefschrift als los Word-document. Tevens willen wij u vragen om goed te controleren of wij alle onderdelen van uw proefschrift ontvangen hebben. Op die manier kunnen we immers garant staan voor een snelle levering. Tot slot is het van belang om duidelijk verschil te maken tussen hoofdkoppen, subkoppen, sub-subkoppen en reguliere tekst. Hoe u dat doet? Lees meer over het aanleveren van uw proefschrift.

Proefschrift zelf opmaken

Maakt u uw proefschrift liever zelf op? Dat kan natuurlijk ook. Wel raden we in dit geval aan om het binnenwerk in zijn geheel zonder snijtekens in een hoge resolutie aan te leveren. Datzelfde geldt voor de omslag met de afloop en snijtekens inbegrepen. De rugdikte is ook van belang bij het opmaken van uw proefschrift. Die kunt u eenvoudig via onze website berekenen.

Illustrator voor uw omslag

Opmaak gereed? Dan kunt u zich ontfermen over de omslag van uw proefschrift. U kunt hiervoor ook contact opnemen met een van onze grafische vormgevers. Wij kunnen namelijk de omslag geheel kosteloos voor u verzorgen. Wilt u een echt originele cover, dan kunt u ook kiezen voor een deskundige illustrator. Hiervoor werken wij samen met een toegewijde kunstenaar. Wilt u een minimalistische afbeelding of een klassieke of abstracte illustratie? De ontwerper weet raad met al deze benaderingen. Wij rekenen een kleine vergoeding als u ervoor kiest om uw proefschrift te laten illustreren.