Is het tijd om je proefschrift uit te printen? Je proefschrift drukken in Utrecht of omgeving doe je zeer voordelig als kiest voor Proefschriftenprinten.nl. Maak gebruik van onze persoonlijke en uitgebreide ondersteuning. Jouw proefschriften kunnen wij al binnen vijf dagen drukken en naar je versturen.

favicon

Gratis opties bij proefschrift drukken Utrecht

Je proefschrift drukken in Utrecht of omgeving? Dan krijg je veel gratis opties bij Proefschriftenprinten.nl. Zo kunnen wij gratis:

  • de uitnodigingen versturen voor de dag van de verdediging;
  • de stellingen printen in dezelfde huisstijl als je proefschrift;
  • een passende omslag door onze vormgevers laten ontwerpen;
  • een PDF-document voor de bibliotheek opmaken;
  • een volledige proefdruk als hardcopy per post sturen;
  • je proefschrift op één Nederlands adres afleveren.
favicon

Proefschriften drukken voor verschillende promovendi

Ongeacht aan welke universiteit je hebt gestudeerd: wij drukken proefschriften voor promovendi van alle Nederlandse universiteiten. Of het nu gaat om de Vrije Universiteit te Amsterdam, de Universiteit van Amsterdam, Universiteit Leiden, de TU in Delft, Wageningen University & Research, Tilburg University of Rijksuniversiteit Groningen, Erasmus Universiteit Rotterdam, de Radboud Universiteit in Nijmegen of de Maastricht University.

Zelf een mooi proefschrift maken

Als je zelf zorg wilt dragen voor de opmaak van je proefschrift, dan is het verstandig om de richtlijnen en tips op onze website te volgen voor de aanlevering van je proefschrift. Een programma als Word is goed te gebruiken om het binnenwerk van uw proefschrift te maken. Je kunt op onze website de handige handleiding downloaden. Heb je liever persoonlijk contact en/of advies, dan kun je telefonisch contact opnemen met onze coördinator Fred Feij: hij geeft jou graag tips om tot een prachtig eindresultaat te komen voor opmaak van je proefschrift. De kosten voor het drukken van uw proefschrift sturen wij je toe in een vrijblijvende offerte die je binnen één werkdag ontvangt na aanvraag.

Levering van je proefschrift

Als jij je proefdruk hebt ontvangen en de laatste wijzigingen hebt doorgevoerd en/of doorgegeven, dan gaan wij over tot het drukken van het proefschrift. Levering geschiedt binnen vijf werkdagen door onze koerier. We verpakken je proefschriften in handige dozen en leveren deze met zorg af op het door jou opgegeven Nederlandse adres.