Proefschrift drukken Utrecht

Is het tijd om uw proefschrift uit te printen? Uw proefschrift drukken in Utrecht of omgeving doet u zeer voordelig als kiest voor Proefschriftenprinten.nl. Maak gebruik van onze persoonlijke en uitgebreide ondersteuning. Uw proefschriften kunnen wij al binnen vijf dagen drukken en naar u versturen.

Gratis opties bij proefschrift drukken Utrecht

Uw proefschrift drukken in Utrecht of omgeving? Dan krijgt u veel gratis opties bij Proefschriftenprinten.nl. Zo kunnen wij gratis:

  • de uitnodigingen versturen voor de dag van uw verdediging;
  • de stellingen printen in dezelfde huisstijl als uw proefschrift;
  • een passende omslag door onze vormgevers laten ontwerpen;
  • een interactief PDF-document opmaken;
  • een volledige proefdruk als hardcopy per post sturen;
  • uw proefschrift op één Nederlands adres afleveren.

Proefschriften drukken voor verschillende promovendi

Ongeacht aan welke universiteit u heeft gestudeerd: wij drukken proefschriften voor promovendi van alle Nederlandse universiteiten. Of het nu gaat om de Vrije Universiteit te Amsterdam, de Universiteit van Amsterdam, Universiteit Leiden, de TU in Delft, Wageningen University & Research, Tilburg University of Rijksuniversiteit Groningen, Erasmus Universiteit Rotterdam, de Radboud Universiteit in Nijmegen of de Maastricht University.

Zelf een mooi proefschrift maken

Als u zelf wilt zorgdragen voor de opmaak van uw proefschrift, dan is het verstandig om de richtlijnen en tips op onze website te volgen voor de aanlevering van uw proefschrift. Een programma als Word is goed te gebruiken om het binnenwerk van uw proefschrift te maken. U kunt op onze website de handige handleiding downloaden. Heeft u liever persoonlijk contact en/of advies, dan kunt u telefonisch contact opnemen met zaakvoerder Fred Feij: hij geeft u graag tips om tot een prachtig eindresultaat te komen voor opmaak van uw proefschrift. De kosten voor het drukken van uw proefschrift sturen wij u toe in een vrijblijvende offerte die u binnen één werkdag ontvangt na aanvraag.

Levering van uw proefschrift

Als u uw proefschrift heeft ontvangen en de laatste wijzigingen heeft doorgevoerd en/of doorgegeven, dan gaan wij over tot het drukken van uw proefschrift. Levering geschiedt binnen vijf werkdagen door onze koerier. We verpakken uw proefschriften in handige dozen en leveren deze met zorg af op het door u opgegeven Nederlandse adres.

 

proefschriftenprinten utrecht

Contact

Vraag een offerte aan bij Proefschriftenprinten.nl


Uw proefschrift laten drukken voor een scherpe prijs? Via het offerteformulier geeft u de oplage en het aantal pagina’s door. Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave.

Ik wil een offerte aanvragen

Ons kantoor
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

<
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday