proefschrift drukken wageningen

Gaat u promoveren aan de Wageningen UR? Laat dan uw proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl! Wij hebben veel ervaring met het drukken van proefschriften en hebben reeds vele promovendi van de Wageningen UR mogen bedienen.

Wij zijn gevestigd op industrieterrein Frankereng in Ede, slecht tien minuten rijden vanaf Wageningen Campus. Hierdoor kunt u zeer gemakkelijk onze drukkerij een keer komen bezoeken. U kunt dan direct zien welke mogelijkheden wij bieden op het gebied van opmaak, papiersoort en druktechnieken.

proefschrift drukken Wageningen

Scherpe prijs

Interesse? uw proefschrift drukken tegen een scherpe prijs!

Begeleiding & advies

Uw gemak telt, daarom helpen we bij iedere stap

Snelle levering

Uw proefschrift drukken binnen vijf werkdagen

Complete proefdruk

Vóór de definitieve printversie ontvangt u een complete proefdruk ter controle

Eigen productie

Alle proefschriften worden in eigen huis gedrukt, daarmee kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen

Gratis uitnodiging

Wij leveren bij uw proefschrift gratis de uitnodigingen en stellingen

Voordelen voor promovendi van Wageningen UR

Vele promovendi uit Wageningen hebben hun proefschrift reeds bij ons laten drukken. Naast onze gunstige ligging ten opzichte van de campus, weten wij ons ook te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service en prijs! Laat u uw proefschrift drukken door ons, dan geniet u een aantal grote voordelen:

proefschrift drukken wageningen

Gratis omslag ontwerp

Wij ontwerpen gratis een omslag voor uw proefschrift. Geen kant en klare designs, maar maatwerk door vakkundige grafisch ontwerpers.

Snelle levering

Wij drukken uw proefschrift binnen 5 werkdagen. We bezorgen de proefschriften gratis op de Wageningen UR of een ander adres in Nederland. Uiteraard kunt u de proefschriften ook zelf afhalen.

Gratis proefdruk

U ontvangt een gratis proefdruk. Dit is een geprinte versie van uw proefschrift in boekvorm. Deze heeft u tevens nodig volgens het promotiereglement van de Wageningen UR (Artikel 15.1 c).

Gratis uitnodigingen en stellingen

Uw proefschrift zal waarschijnlijk uitnodigingen en/of stellingen moeten bevatten. Wij drukken deze zonder extra kosten in full color op hoogwaardig papier.

Handige links voor promovendi van Wageningen UR

telefoonnummer proefschrift laten printen ede

Proefschrift drukken: snel een vrijblijvende prijsopgave ontvangen

Aantal exemplaren

Aantal pagina's in zwart/wit

Aantal pagina's in kleur

Ga verder
Extra opties
Twijfelt u welke opties u wilt afnemen? Vink dan alle opties aan: de extra opties worden los in de offerte benoemd en u kunt later beslissen welke opties u al dan niet wilt afnemen.
?
Geen held met Microsoft Word? Wilt u een proefschrift met professionele allure? Onze grafisch ontwerpers verzorgen de volledige lay-out van het binnenwerk van uw proefschrift.
?
Het ontwerpen van een omslag is onderdeel van onze service, dat doen wij geheel gratis! Uiteraard kunt u ook zelf een omslag aanleveren.
?
Spot-UV bestaat uit een glanzende lak die op bepaalde delen van het ontwerp wordt aangebracht. Zo kunt u belangrijke onderdelen van een afbeelding of tekst accentueren.
?
Wij vragen voor uw proefschrift een ISBN aan. De kosten hiervoor bedragen €29,50.
Contactgegevens

Vragen/opmerkingen


U ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende prijsopgave

Vakkundig en vertrouwd uw proefschrift drukken