Proefschrift drukken Wageningen

Voordelig uw proefschrift drukken in Wageningen of omgeving? U kunt zowel voor kleine als grote oplages terecht bij Proefschriftenprinten.nl. Daarbij bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en een persoonlijke service. Binnen vijf dagen kunnen wij de proefschriften drukken en bij u thuis of op bijvoorbeeld de universiteit afleveren. U kunt dus wel spreken van een snelle levering! Voordat wij je proefschrift drukken, sturen we je een proefdruk als hardcopy op. Zo weet je precies hoe je proefschrift eruit komt te zien en kun je eventueel nog laatste wijzigingen doorgeven. Dit zijn slechts vijf van de vele onderscheidende waardes van Proefschriftenprinten.nl.

Voorbeelden proefschrift drukken Wageningen

Wil je inspiratie op doen als je besluit je proefschrift te drukken nabij Wageningen? Maak dan een persoonlijke afspraak bij ons! Wij kunnen je bezoeken op de WUR in Wageningen en een afspraak maken om je proefschrift door te spreken. We nemen dan voorbeelden mee om te laten zien zodat je een idee krijgt wat het resultaat zou kunnen zijn als je je proefschrift laat drukken.

Prijs proefschrift online publiceren

Naast het laten drukken van je proefschrift heb je ook de mogelijkheid om je proefschrift online te publiceren. Bent u klant van Proefschriftenprinten.nl? Dan is het online publiceren van uw proefschrift nu extra voordelig. Vanwege de samenwerking die wij hebben met Proefschrift.online betaalt u voor drie jaar geen €74,95, maar slechts €49,95. Er wordt een persoonlijke pagina voor u ingericht. Het proefschrift wordt voorafgegaan door een samenvatting voor uw lezers. Uw proefschrift kunt u ook voorzien van uw contactgegevens en social media links zodat lezers snel contact met u op kunnen nemen.

Het team van Proefschriftenprinten.nl

Ons gemotiveerde team bestaat uit zes medewerkers. Aan het hoofd van Proefschriftenprinten.nl staat Fred. Hij bewaakt de kwaliteit en de levertijd van de proefschriften. Als u een offerte opvraagt, is deze door Fred gemaakt. Wist u dat onze grafische designers een gratis omslag voor uw proefschrift kunnen maken? Als u hiervoor kiest, dan wordt de omslag gemaakt door Robin, Chris, Freek of Erik. Zij ontfermen zich ook over de productie van uw proefschrift. Tot slot krijgt u de factuur van Josja.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Fred of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

proefschriftenprinten maastricht

Contact

Vraag een offerte aan bij Proefschriftenprinten.nl


Uw proefschrift laten drukken voor een scherpe prijs? Via het offerteformulier geeft u de oplage en het aantal pagina’s door. Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave.

Ik wil een offerte aanvragen

Ons kantoor
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

<
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday