Voordelig je proefschrift drukken in Wageningen of omgeving? Je kunt zowel voor kleine als grote oplages terecht bij Proefschriftenprinten.nl. Daarbij ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en een persoonlijke service. Binnen vijf dagen kunnen wij de proefschriften drukken en bij je thuis of op bijvoorbeeld de universiteit afleveren. Je kunt dus wel spreken van een snelle levering! Voordat wij je proefschrift drukken, sturen we je een proefdruk als hardcopy op. Zo weet je precies hoe je proefschrift eruit komt te zien en kun je eventueel nog laatste wijzigingen doorgeven. Dit zijn slechts vijf van de vele onderscheidende waardes van Proefschriftenprinten.nl.

favicon

Voorbeelden proefschrift drukken Wageningen

Wil je inspiratie op doen als je besluit je proefschrift te drukken nabij Wageningen? Maak dan een persoonlijke afspraak bij ons! Wij kunnen je bezoeken op de WUR in Wageningen en een afspraak maken om je proefschrift door te spreken. We nemen dan voorbeelden mee om te laten zien zodat je een idee krijgt wat het resultaat zou kunnen zijn als je je proefschrift laat drukken.

favicon

Het team van Proefschriftenprinten.nl

Ons gemotiveerde team bestaat uit zeven medewerkers. Aan het hoofd van Proefschriftenprinten.nl staat Fred. Hij bewaakt de kwaliteit en de levertijd van de proefschriften. Als je een offerte opvraagt, is deze door Gerwald gemaakt. Wist je dat onze grafische designers een gratis omslag voor uw proefschrift kunnen maken? Als je hiervoor kiest, dan wordt dit uitgevoerd door Esther, Guus of Jos. Zij ontfermen zich over de opmaak van uw omslag. Erik en Esther zijn de specialisten die de productie van jouw proefschrift in handen hebben. Tot slot krijgt u de factuur van Josja.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.