Lamineren van je proefschrift omslag

Laat de kroon op uw werk nu duurzaam, krasvast en mat lamineren!

Een beduimelde kaft met krassen en vlekken. Ken je dat? Dat is zo jammer van een belangrijk werk en het maakt het hoe dan ook minder aantrekkelijk. Daar gaat je visitekaartje! Gelukkig kun je dat voorkomen.

gerwald

Gerwald Hullegien
je persoonlijk proefschrift begeleider

0318-645688

favicon

Kaft als eerste indruk

De meeste promovendi kiezen bij het afdrukken van hun thesis voor het lamineren van de omslag ter bescherming van de inkt en vanwege de professionele uitstraling. Lamineren, ook wel veredelen genoemd, is een belangrijke beschermlaag toebrengen op drukwerk, zoals bijvoorbeeld bij boeken, brochures en proefschriften. Naast een luxe uitstraling biedt lamineren ook wat extra stevigheid. Mat lamineren geeft een nog luxere en chiquere uitstraling dan glans. Deze techniek wordt bij proefschriftenprinten.nl vaak toegepast aangezien het matte effect voor een rustige en zakelijke uitstraling zorgt. Het boek heeft dus wel de beschermlaag maar het glanst niet zo.

favicon

Nieuw: krasvast mat lamineren

De nieuwe krasvaste manier van mat lamineren is nog aantrekkelijker voor je thesis. Met deze techniek is je werk niet meer gevoelig voor beschadigingen zoals bijvoorbeeld kleine, lelijke krasjes van nagels. Krasvast mat lamineren zorgt voor duurzame kwaliteit. En dat verdient jouw thesis!

Betere kwaliteit voor dezelfde prijs

Deze chiquere vorm van laminaat, die niet gaat glimmen en nu dus ook niet meer gevoelig is voor het ontstaan van krassen op uw thesis, biedt proefschriftenprinten.nl u aan zonder meerkosten. Ook voor proefschriftenprinten.nl weegt de kwaliteit van je thesis namelijk zwaar.