Kleine oplages drukken

Wil je proefschriften drukken in kleine oplages, dan is Proefschriftprinten.nl de aangewezen partner. Dat is ideaal als je bijvoorbeeld enkel proefschriften voor inlevering bij de pedel wilt laten drukken. Je bent bij Proefschriftenprinten.nl verzekerd van een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding; ook bij het drukken van kleine oplages. Wil jij kleine oplages laten drukken? Neem dan vrijblijvend contact op met Fred voor meer informatie: 0318 – 645688.

Voorbeeld dissertations
favicon

Hoeveelheid proefschriften drukken kleine oplages

Bij proefschriften drukken in kleine oplages gaat het om 20 tot 100 proefschriften. Uiteraard profiteer je net als bij grote oplages van alle voordelen die Proefschriftenprinten.nl te bieden heeft. Denk aan onze persoonlijke service, de uitstekende kwaliteit en de snelle levering. Heb je een spoedopdracht? Wij kunnen binnen drie werkdagen 20 proefschriften voor je produceren die je in kunt leveren bij de pedel. Nadien kun je nog correcties aanbrengen in je proefschrift voordat we het resterende aantal proefschriften drukken.

favicon

Mogelijkheden kleine oplages proefschrift drukken

Net als bij grotere oplages heb je ook bij kleine oplages verschillende mogelijkheden voor de lay-out en de omslag van uw proefschrift. Lever je tekst en beeldmateriaal bij ons aan en wij maken een gratis (!) omslag en uitnodiging (als boekenlegger). Uiteraard stemmen we dit af op je wensen. We overleggen welke kleur en stijl je wilt dat we hanteren. Zodra wij de proefdruk af hebben, sturen wij je dit als digitaal bestand. Je kunt de proefdruk vervolgens nog controleren.

favicon

Hardcover

Ondanks dat je proefschriften in kleine oplages laat drukken, kunt je er wel voor kiezen om je proefschrift extra te laten opvallen. Kies er dan voor om je proefschriften in een hardcover te laten produceren. Niet alleen verhoogt dit de duurzaamheid van je proefschrift, ook komt dit ten goede voor de professionaliteit van je proefschrift. Ideaal ook om een mooi bewaarexemplaar trots in de kast te zetten of aan familie en vrienden te geven.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan om je proefschrift in kleine oplages te laten drukken. Fred stuurt je deze binnen één werkdag toe. Wij geloven dat de prijs voor zich spreekt, daarom bellen we je naderhand niet om je te overtuigen. Op die manier is het aanvragen van een offerte ook echt vrijblijvend bij Proefschriftenprinten.nl.