Kleine oplages drukken

Wilt u proefschriften drukken in kleine oplages, dan is Proefschriftprinten.nl uw aangewezen partner. Dat is ideaal als u bijvoorbeeld enkel proefschriften voor inlevering bij de pedel wilt laten drukken. U bent bij Proefschriftenprinten.nl verzekerd van een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding; ook bij het drukken van kleine oplages. Wilt u kleine oplages laten drukken? Neem dan vrijblijvend contact op met Fred of Chris voor meer informatie: 0318 – 64 56 88.

Hoeveelheid proefschriften drukken kleine oplages

Bij proefschriften drukken in kleine oplages gaat het om 50 tot 100 proefschriften. Uiteraard profiteert u net als bij grote oplages van alle voordelen die Proefschriftenprinten.nl te bieden heeft. Denkt u aan onze persoonlijke service, de uitstekende kwaliteit en de snelle levering. Heeft u een spoedopdracht? Wij kunnen binnen drie werkdagen 25 proefschriften voor u produceren die u in kunt leveren bij de pedel. Nadien kunt u nog correcties aanbrengen in uw proefschrift voordat we het resterende aantal proefschriften drukken.

Mogelijkheden kleine oplages proefschrift drukken

Net als bij grotere oplages heeft u ook bij kleine oplages verschillende mogelijkheden voor de lay-out en de omslag van uw proefschrift. Lever uw tekst en beeldmateriaal bij ons aan en wij maken een gratis (!) omslag en uitnodiging (als boekenlegger). Uiteraard stemmen we dit af op uw wensen. We overleggen welke kleur en stijl u wilt dat we hanteren. Zodra wij de proefdruk af hebben, sturen wij u dit als digitaal bestand. U kunt de proefdruk vervolgens nog controleren.

Hardcover

Ondanks dat u proefschriften in kleine oplages laat drukken, kunt u er wel voor kiezen om uw proefschrift extra te laten opvallen. Kies er dan voor om uw proefschriften als hardcopy te laten produceren. Niet alleen verhoogt dit de duurzaamheid van uw proefschrift, ook komt dit ten goede voor de professionaliteit van uw proefschrift. Ideaal ook om een mooi bewaarexemplaar trots in uw kast te zetten of aan familie en vrienden te geven.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan om uw proefschrift in kleine oplages te laten drukken. Fred stuurt je deze binnen één werkdag toe. Wij geloven dat de prijs voor zich spreekt, daarom bellen we je naderhand niet om je te overtuigen. Op die manier is het aanvragen van een offerte ook echt vrijblijvend bij Proefschriftenprinten.nl.

Contact

Vraag een offerte aan bij Proefschriftenprinten.nl


Uw proefschrift laten drukken voor een scherpe prijs? Via het offerteformulier geeft u de oplage en het aantal pagina’s door. Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave.

Ik wil een offerte aanvragen

Ons kantoor
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

<
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday