Proefschrift drukken Enschede

Uw proefschrift laten drukken in Enschede? Dat kunt u met een gerust hart uitbesteden aan de professionals van Proefschriftenprinten.nl. Maak daarvoor een afspraak met ons en wij komen graag bij de TU in Enschede langs. We nemen meerdere voorbeelden met ons mee, zodat u inspiratie op kunt doen en we adviseren u waar u op moet letten bij de opmaak van uw proefschrift. Met ons advies en onze tips kunt u de laatste hand aan uw proefschrift leggen. We kunnen ook een offerte op maat voor u maken bij u op locatie.

Maak een afspraak

Omslag proefschrift drukken in Enschede

Indien u uw proefschrift laat drukken in Enschede door Proefschriftenprinten.nl, dan kunt u kiezen uit meerdere opties voor de omslag. Afhankelijk van de tekst en het beeldmateriaal maken wij de omslag gratis voor u. Dat geldt eveneens voor de uitnodiging of boekenlegger. U geeft aan welke kleur, stijl en positie u mooi vindt en wij vertalen dit in de omslag. Wilt u echt een compleet en uniek omslagontwerp? Dan bespreekt onze grafische ontwerper Robin graag al uw wensen met u door. De kosten hiervoor bedragen €165,-.

Spot-UV

Proefschriftenprinten.nl kan uw omslag voorzien van Spot-UV. Met die techniek geven we aan sommige delen van uw omslag een glanzende laag mee. U kunt bijvoorbeeld de titel met Spot-UV laten weergeven. Zo valt de titel extra op. Bent u hierin geïnteresseerd? Vink dan de optie aan bij het offerteformulier.

Offerte aanvragen

Kosten proefschrift drukken

Benieuwd naar de kosten? De complete lay-out van het binnenwerk, de omslag en uitnodiging kunnen wij al voor u verzorgen voor €575,-. We spreken dan van te voren de verschillende onderdelen van de lay-out met u door. We overleggen over verschillende lettertypes, verschillende marges en uitlijning, het gebruik van subkopjes, de kop- en voetteksten, een inhoudsopgave, het gebruik van afbeeldingen, tabellen en figuren en titelpagina’s bij elk hoofdstuk.

Heeft u uw eigen proefschrift vormgegeven en krijgt u het niet voor elkaar om de kop- en voettekst toe te voegen of de tabs aan de zijkant van de pagina toe te voegen? Dan kunnen wij dit voor u verzorgen. U kunt kiezen uit de titel aanduidingen boven- of onderaan de pagina’s, toevoegen van tabs en de opmaken van hoofdstukpagina’s. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Proefschriften drukken Enschede

Contact

Vraag een offerte aan bij Proefschriftenprinten.nl


Uw proefschrift laten drukken voor een scherpe prijs? Via het offerteformulier geeft u de oplage en het aantal pagina’s door. Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave.

Ik wil een offerte aanvragen

Ons kantoor
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

<
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday