Jouw proefschrift laten drukken in Enschede? Dat kunt je met een gerust hart uitbesteden aan de professionals van Proefschriftenprinten.nl. Maak daarvoor een afspraak met ons en wij komen graag bij de TU in Enschede langs. We nemen meerdere voorbeelden met ons mee, zodat je inspiratie op kunt doen en we adviseren je waar je op moet letten bij de opmaak van je proefschrift. Met ons advies en onze tips kun je de laatste hand aan je proefschrift leggen. We kunnen ook een offerte op maat voor je maken bij jou op locatie.

favicon

Omslag proefschrift drukken in Enschede

Indien jij je proefschrift laat drukken in Enschede door Proefschriftenprinten.nl, dan kun je kiezen uit meerdere opties voor de omslag. Afhankelijk van de tekst en het beeldmateriaal maken wij de omslag gratis voor je. Dat geldt eveneens voor de uitnodiging of boekenlegger. Je geeft aan welke kleur, stijl en positie je mooi vindt en wij vertalen dit in de omslag. Wil je echt een compleet en uniek omslagontwerp? Dan bespreekt onze grafische ontwerper graag al je wensen met je door. De kosten hiervoor bedragen €145,-.

Spot-UV

Proefschriftenprinten.nl kan je omslag voorzien van Spot-UV. Met die techniek geven we aan sommige delen van je omslag een glanzende laag mee. Je kunt bijvoorbeeld de titel met Spot-UV laten weergeven. Zo valt de titel extra op. Ben je hierin geïnteresseerd? Vink dan de optie aan bij het offerteformulier.

favicon

Kosten proefschrift drukken

Benieuwd naar de kosten? De complete lay-out van het binnenwerk, de omslag en uitnodiging kunnen wij al voor je verzorgen voor €525,-. We spreken dan van te voren de verschillende onderdelen van de lay-out met je door. We overleggen over verschillende lettertypes, verschillende marges en uitlijning, het gebruik van subkopjes, de kop- en voetteksten, een inhoudsopgave, het gebruik van afbeeldingen, tabellen en figuren en titelpagina's bij elk hoofdstuk.

Heb jij je eigen proefschrift vormgegeven en krijg je het niet voor elkaar om de kop- en voettekst toe te voegen of de tabs aan de zijkant van de pagina toe te voegen? Dan kunnen wij dit voor je verzorgen. Je kunt kiezen uit de titel aanduidingen boven- of onderaan de pagina’s, toevoegen van tabs en de opmaken van hoofdstukpagina’s. Neem contact met ons op voor meer informatie.