Omslag opties

Wilt jij je proefschrift drukken met Spot UV? Onze grafische ontwerpers helpen je hier graag bij! Wist je trouwens al dat wij gratis je omslag lay-out van het proefschrift verzorgen? Wil je meer informatie over het gebruik van Spot UV in je proefschrift? Of wil je een offerte aanvragen voor het drukken van uw proefschriften? Neem dan contact op met één van onze medewerkers!

Voorbeeld dissertations
favicon

Proefschrift Omslag voorzien van Spot - UV

Geef je proefschrift extra uitstraling met behulp van Spot-UV. Deze mooie techniek maakt het mogelijk om delen van de omslag te voorzien van een glanzende laag. Je kunt bij het drukken van het proefschrift bijvoorbeeld kiezen om de titel op de omslag te voorzien van Spot UV. De titel valt op deze manier extra op. Daarnaast geeft het een licht 3D effect aan de omslag van je proefschrift, wat vaak erg stijlvol oogt. Het is niet mogelijk om Spot UV te gebruiken op de pagina’s van het binnenwerk van het proefschrift.

Uiteraard kun je Spot UV ook op een meer creatieve manier gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een soort van watermerk aan de omslag van je proefschrift. Je kunt ook een bepaalde boodschap of tekst weergeven met Spot UV. Deze is op het eerste gezicht niet direct leesbaar en vereist enige inspanning van de lezer. Goudfolie en andere kleuren folie werken op dezelfde manier en zijn ook mogelijk.

 

favicon

Proefschrift laten uitvoeren in hardcover

Geef je proefschrift extra uitstraling door een kleine oplage van de proefschriften als hardcover uit te voeren. Een hardcover proefschrift biedt extra duurzaamheid en geeft een proefschrift allure. Ideaal om voor later een paar mooie bewaarexemplaren te hebben. Of weg te geven aan family of speciale vrienden.

Wil je een aantal proefschriften als hardcover ontvangen? Neem contact op met ons en bepreek de mogelijkheden.

favicon

Proefschrift laten illustreren

Bij Proefschriftenprinten.nl kun je gratis de omslag van je proefschrift laten lay-outen door onze grafisch ontwerpers. Wil je écht iets unieks, dan kun je nu ook uw omslag laten ontwerpen door een professionele illustrator. Wij hebben hiertoe een samenwerking gesloten met een illustrator. Deze weet als geen ander de wensen van onze klanten om te zetten naar een sprekende illustratie. Concreet of abstract, gedetailleerd of juist vereenvoudigd en minimalistisch.

Wanneer je ervoor kiest om uw omslag te laten illustreren, zullen wij met jou overleggen over je wensen en de mogelijkheden. Als je nog niet precies weet wat je wilt, dan denkt de illustrator graag met je mee. Zijn creatieve ideeën zorgen vaak voor verrassende ontwerpen! Ook tijdens het ontwerpproces zal er veel contact plaatsvinden over de voortgang, voorbeelden en correcties.

Wil je jouw proefschrift ook voorzien van een op maat gemaakte illustratie? Geef dit dan aan bij onze contactpersoon. Voor het illustreren van een omslag wordt een toelage gerekend, deze wordt vooraf met je besproken.