Omslag opties

Proefschrift Omslag voorzien van Spot – UV

Geef uw proefschrift extra uitstraling met behulp van Spot-UV. Deze mooie techniek maakt het mogelijk om delen van de omslag te voorzien van een glanzende laag. U kunt bij het drukken van het proefschrift bijvoorbeeld kiezen om de titel op de omslag te voorzien van Spot UV. De titel valt op deze manier extra op. Daarnaast geeft het een licht 3D effect aan de omslag van uw proefschrift, wat vaak erg stijlvol oogt. Het is niet mogelijk om Spot UV te gebruiken op de pagina’s van het binnenwerk van het proefschrift.

Uiteraard kunt u Spot UV ook op een meer creatieve manier gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een soort van watermerk aan de omslag van uw proefschrift. U kunt ook een bepaalde boodschap of tekst weergeven met Spot UV. Deze is op het eerste gezicht niet direct leesbaar en vereist enige inspanning van de lezer.

Wilt u uw proefschrift drukken met Spot UV? Onze grafische ontwerpers helpen u hier graag bij! Wist u trouwens al dat wij gratis uw omslag voor uw proefschrift ontwerpen? Wilt u meer informatie over het gebruik van Spot UV in uw proefschrift? Of wilt u een offerte aanvragen voor het drukken van uw proefschriften? Neem dan contact op met één van onze medewerkers!

 

Proefschrift laten uitvoeren in hardcover

Geef u proefschrift extra uitstraling door een kleine oplage van de proefschriften als hardcover uit te voeren. Een hardcover proefschrift biedt extra duurzaamheid en geeft een proefschrift allure. Ideaal om voor later een paar mooie bewaarexemplaren te hebben. Of weg te geven aan family of speciale vrienden.

Wilt u een aantal proefschriften als hardcover ontvangen? Neem contact op met ons en bepreek de mogelijkheden.

 

Proefschrift laten illustreren

Bij Proefschriftenprinten.nl kunt u gratis de omslag van uw proefschrift laten vormgeven door onze grafisch ontwerpers. Wilt u écht iets unieks, dan kunt u nu ook uw omslag laten ontwerpen door een professionele illustrator. Wij hebben hiertoe een samenwerking gesloten met illustrator Remco. Remco weet als geen ander de wensen van onze klanten om te zetten naar een sprekende illustratie. Concreet of abstract, gedetailleerd of juist vereenvoudigd en minimalistisch.

Wanneer u ervoor kiest om uw omslag te laten illustreren, zal Remco met u overleggen over uw wensen en de mogelijkheden. Als u nog niet precies weet wat u wilt, dan denkt Remco graag met u mee. Zijn creatieve ideeën zorgen vaak voor verrassende ontwerpen! Ook tijdens het ontwerpproces zal er veel contact plaatsvinden over de voortgang, voorbeelden en correcties.

Wilt u uw proefschrift ook voorzien van een op maat gemaakte illustratie? Geef dit dan aan bij uw contactpersoon. Voor het illustreren van een omslag wordt een kleine toelage gerekend

 

Contact

Vraag een offerte aan bij Proefschriftenprinten.nl


Uw proefschrift laten drukken voor een scherpe prijs? Via het offerteformulier geeft u de oplage en het aantal pagina’s door. Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave.

Ik wil een offerte aanvragen

Ons kantoor
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

<
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday