Proefschrift Ontwerp

Wil je een proefschrift ontwerp maken voor je proefschrift? Proefschriftenprinten.nl staat graag voor je klaar om je hierbij te helpen. Veel promovendi gingen je al voor. Profiteer net als zij van de vele voordelen die Proefschritenprinten.nl te bieden heeft? Naast de scherpe prijs voor je proefschrift, kunnen wij jouw proefschriften snel leveren. De proefschriften produceren wij volledig in eigen huis. Hierdoor staan wij garant voor een hoge kwaliteit en snelle levering.

Voorbeeld dissertations
favicon

Gratis omslag bij proefschrift ontwerp

Uniek bij Proefschriftenprinten.nl is het verzorgen van een gratis omslag bij je proefschrift. We gaan met je in gesprek en bespreken je wensen met betrekking tot de stijl, kleur en inhoud. Je helpt onze designers enorm als je voorbeelden kunt aanwijzen die je mooi vindt. Deze fungeren dan als leidraad. Op basis van je wensen gaan onze grafische designers aan de slag met het ontwerp voor de omslag. Het resultaat sturen we naar je toe en werken we bij indien nodig, totdat je helemaal tevreden bent.

Antwoord op veelgestelde vragen

Wij kunnen het voorstellen dat je nog vragen heeft. Wij hopen dat je vraag in onderstaande lijst is opgenomen. Is dit niet het geval? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Wanneer kan ik mijn proefschrift verwachten als ik deze bij jullie laat printen?
  De proefschriften worden binnen vijf dagen bij je thuis afgeleverd na akkoord van de digitale bestanden.
 • Ik wil de opmaak van mijn proefschrift in eigen hand houden. Is dat mogelijk?
  Dat is zeker mogelijk. Heeft u vragen over marges of snijtekens, dan kunt u contact opnemen met onze vormgevers. Ook kun je ons instructieboekje proefschriften drukken downloaden van onze website. Hierin vind je diverse tips en tricks.
 • Is het mogelijk om mijn proefschrift te laten drukken met een hardcover?
  Ja: je geeft enkel aan om hoeveel exemplaren het gaat.
 • Ik laat de omslag voor mijn proefschrift door jullie ontwerpen. Hoe veel correctierondes krijg ik?
  We gaan net zolang door totdat je tevreden bent!
 • Ik heb een offerte aangevraagd. Wanneer ontvang ik deze?
  Binnen één werkdag. Een offerte vraagt je geheel vrijblijvend aan. Wij gaan niet achter je aanbellen om te vragen wat je beslissing wordt. Je bepaalt zelf of je akkoord gaat met ons aanbod.
 • Hoe verzend ik het bestand van mijn proefschrift naar jullie?Dit kan op verschillende manieren. Je kunt kiezen om het proefschrift per e-mail, via WeTransfer of op een USB-stick naar ons toe te sturen.