Proefschrift Ontwerp

Wilt u een proefschrift ontwerp maken voor uw proefschrift? Proefschriftenprinten.nl staat graag voor u klaar om u hierbij te helpen. Veel promovendi gingen u al voor. Profiteert u net als zij van de vele voordelen die Proefschritenprinten.nl te bieden heeft? Naast de scherpe prijs voor uw proefschrift, kunnen wij uw proefschriften snel leveren. De proefschriften produceren wij volledig in eigen huis. Hierdoor staan wij garant voor een hoge kwaliteit en snelle levering.

Gratis omslag bij proefschrift ontwerp

Uniek bij Proefschriftenprinten.nl is het verzorgen van een gratis omslag bij uw proefschrift ontwerp. We gaan met u in gesprek en bespreken uw wensen met betrekking tot de stijl, kleur en inhoud. U helpt onze designers enorm als u voorbeelden kunt aanwijzen die u mooi vindt. Deze fungeren dan als leidraad. Op basis van uw wensen gaan onze grafische designers aan de slag met het ontwerp voor de omslag. Het resultaat sturen we naar u toe en werken we bij indien nodig, totdat u helemaal tevreden bent.

Antwoord op veelgestelde vragen

Wij kunnen het voorstellen dat u nog vragen heeft. Wij hopen dat uw vraag in onderstaande lijst is opgenomen. Is dit niet het geval? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Wanneer kan ik mijn proefschrift verwachten als ik deze bij jullie laat printen?
  De proefschriften worden binnen vijf dagen bij u thuis afgeleverd na akkoord van de digitale bestanden.
 • Ik wil de opmaak van mijn proefschrift in eigen hand houden. Is dat mogelijk?
  Dat is zeker mogelijk. Heeft u vragen over marges of snijtekens, dan kunt u contact opnemen met onze vormgevers. Ook kunt u ons instructieboekje proefschriften drukken downloaden van onze website. Hierin vindt u diverse tips en tricks.
 • Is het mogelijk om mijn proefschrift te laten drukken met een hardcover?
  Ja: u geeft enkel aan om hoeveel exemplaren het gaat.
 • Ik laat de omslag voor mijn proefschrift door jullie ontwerpen. Hoe veel correctierondes krijg ik?
  We gaan net zolang door totdat u tevreden bent!
 • Ik heb een offerte aangevraagd. Wanneer ontvang ik deze?
  Binnen één werkdag. Een offerte vraagt u geheel vrijblijvend aan. Wij gaan niet achter u aanbellen om te vragen wat uw beslissing wordt. U bepaalt zelf of u akkoord gaat met ons aanbod.
 • Hoe verzend ik het proefschrift naar jullie?Dit kan op verschillende manieren. U kunt kiezen om het proefschrift per e-mail, via WeTransfer of op een USB-stick naar ons toe te sturen.

 

Fred Feij, uw contactpersoon

Contact

Vraag een offerte aan bij Proefschriftenprinten.nl


Uw proefschrift laten drukken voor een scherpe prijs? Via het offerteformulier geeft u de oplage en het aantal pagina’s door. Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave.

Ik wil een offerte aanvragen

Ons kantoor
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

<
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday