Omslag voor je proefschrift

Ben je op zoek naar een proefschrift omslag waarmee je een sterke eerste indruk maakt? Dan moet je bij Proefschriftenprinten.nl zijn! Wij zorgen ervoor dat de omslag van je proefschrift er professioneel uitziet en van de hoogste kwaliteit is. Je kunt je eigen ontwerp voor de omslag aanleveren of je laat een ontwerp door onze creatieve designers van Proefschriftenprinten.nl ontwerpen. Wij maken de omslag zo dat het naar je wens is! Houd je het eenvoudiger en kies je voor alleen een lay-out van je omslag, dan doen wij dat geheel gratis! Bovendien kunnen wij door onze grote printcapaciteit binnen vijf werkdagen je proefschrift drukken en bezorgen bij het aangegeven adres.

Voorbeeld dissertations
favicon

De vormgeving van je proefschrift omslag

Wanneer je een proefschrift bij proefschriftenprinten.nl laat drukken, kunnen wij het ontwerp van de omslag voor je proefschrift helemaal kosteloos voor je verzorgen. Je wensen worden opgenomen door onze grafische vormgevers en verwerken we in de omslag. Je hebt ook de optie om zelf een ontwerp aan te leveren en dat wij die drukken. Als dat het geval is moet je op bepaalde richtlijnen letten om het bij ons aan te leveren zoals het formaat van de omslag. Ook kun je ons instructieboekje proefschriften drukken downloaden van onze website waar verschillende tips en tricks in staan.

Let op: de uitnodiging drukt Proefschriftenprinten.nl op hetzelfde vel als de omslag. Ten slotte is het voor het aanleveren van uw ontwerp aan te raden om een hoge-resolutie-PDF inclusief afloop en snijtekens toe te sturen. Dan weten wij precies wat we moeten doen en is het document meteen in orde.

Wij kunnen je ook een template voor je eigen omslag leveren. Deze is geschikt voor het programma Adobe Indesign. Dat is handig voor jouw vormgever om aan de slag te gaan.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de service van Proefschriftenprinten.nl? Of wil je een vraag stellen over het proces van het ontwerpen? Bekijk dan onze website voor meer informatie. Je kunt daar ook direct een offerte aanvragen voor het drukken van je proefschrift!