Proefschrift omslag voor uw proefschrift

Bent u op zoek naar een proefschrift omslag waarmee u een sterke eerste indruk maakt? Dan moet u bij Proefschriftenprinten.nl zijn! Wij zorgen ervoor dat de omslag van uw proefschrift omslag er professioneel uitziet en van de hoogste kwaliteit is. U kunt uw eigen ontwerp voor de omslag aanleveren of u laat een ontwerp door onze creatieve designers van Proefschriftenprinten.nl ontwerpen. Dat doen wij geheel gratis! Wij maken de omslag zo dat het naar uw wens is! Bovendien kunnen wij door onze grote printcapaciteit binnen vijf werkdagen uw proefschrift drukken en bezorgen bij het aangegeven adres.

De vormgeving van uw proefschrift omslag

Wanneer u een proefschrift bij proefschriftenprinten.nl laat drukken, kunnen wij het ontwerp van de omslag voor uw proefschrift helemaal kosteloos voor u verzorgen. Uw wensen worden opgenomen door onze grafische vormgevers en verwerken we in de omslag. U heeft ook de optie om zelf een ontwerp aan te leveren en dat wij die drukken. Als dat het geval is moet u op bepaalde richtlijnen letten om het bij ons aan te leveren zoals het formaat van de omslag. Ook kunt u ons instructieboekje proefschriften drukken downloaden van onze website waar verschillende tips en tricks in staan.

Let op: de uitnodiging drukt Proefschriftenprinten.nl op hetzelfde vel als de omslag. Ten slotte is het voor het aanleveren van uw ontwerp aan te raden om een hoge-resolutie-PDF inclusief afloop en snijtekens toe te sturen. Dan weten wij precies wat we moeten doen en is het document meteen in orde.

Op onze website kunt u ook een template voor uw eigen omslag downloaden. Deze is geschikt voor het programma Adobe Indesign. Dat is handig voor uw vormgever om aan de slag te gaan.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de service van Proefschriftenprinten.nl? Of wilt u een vraag stellen over het proces van het ontwerpen? Bekijk dan onze website voor meer informatie. U kunt daar ook direct een offerte aanvragen voor het drukken van uw proefschrift!

Fred Feij, uw contactpersoon

Contact

Vraag een offerte aan bij Proefschriftenprinten.nl


Uw proefschrift laten drukken voor een scherpe prijs? Via het offerteformulier geeft u de oplage en het aantal pagina’s door. Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave.

Ik wil een offerte aanvragen

Ons kantoor
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

<
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday