Je wilt je proefschrift drukken in Tilburg? Bij Proefschriftenprinten.nl kun je dit heel voordelig doen. Bovendien drukken we niet alleen je proefschrift in uitstekende kwaliteit, de uitnodiging, stellingen, een PDF, volledige proefdruk, omslag lay-out en levering op 1 adres in Nederland zijn allemaal gratis inbegrepen bij de totaalprijs. Een spoedlevering of proefschriften in kleine oplages drukken is eveneens mogelijk. Laat ons je wensen weten en wij zorgen voor een offerte op maat.

favicon

Proefschrift drukken Tilburg bij Proefschriftenprinten.nl

Ben je benieuwd naar voorbeelden voordat wij je proefschrift drukken nabij Tilburg? Maak dan een afspraak. Vaak zijn wij te vinden op diverse universiteiten in Nederland. Ook bij jouw universiteit komen wij graag langs. We kunnen je adviseren over de opmaak van je proefschrift en je vertellen hoe de productie in zijn werk gaat. Ook geven we je graag tips en bespreken we alle mogelijkheden voor je proefschrift. U vindt ook heel veel informatie op onze website. Kijk deze eens rustig om uw gemak door.

favicon

Mogelijkheden omslag

Alleen al voor de omslag van je proefschrift zijn er diverse opties waar je uit kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Spot-UV. Dit is een glanzende laklaag die zorgt voor een hele bijzondere afwerking van je proefschrift. Een andere naam voor Spot-UV is spotvernis. Door dit aan te brengen op een bepaalde plek (spot) op je proefschrift, valt die plek door de glanslaag extra op. Dit kun je bijvoorbeeld laten aanbrengen op de titel of je geeft het een creatieve invulling (bijvoorbeeld als soort van watermerk). Naast Spot-UV kun je ook een kleine oplage van uw proefschrift laten drukken als hardcover: leuk voor de familie- en vriendenkring.

Extra opties

Als u een offerte aanvraagt, heb je de keuze uit een aantal extra opties. Spot-UV is bijvoorbeeld een extra opties. Als je zelf niet zo goed bent met Microsoft Word kunt je kiezen voor de optie de volledige opmaak (lay-out) van je proefschrift uit te besteden aan onze professionele grafische ontwerpers. Er is ook een optie dat wij voor jouw proefschrift een ISBN aanvragen. Heb je heel duidelijk voor ogen wat je voor de omslag wilt, dan kun je deze zelf aanleveren. Je kunt ons ook de omslag laten maken. Dit doen wij kosteloos.