Proefschrift drukken Tilburg

U wilt uw proefschrift drukken in Tilburg? Bij Proefschriftenprinten.nl kunt u dit heel voordelig doen. Bovendien drukken we niet alleen uw proefschrift in uitstekende kwaliteit, de uitnodiging, stellingen, interactieve PDF, volledige proefdruk, omslag lay-out en levering op 1 adres in Nederland zijn allemaal gratis inbegrepen bij de totaalprijs. Een spoedlevering of proefschriften in kleine oplages drukken is eveneens mogelijk. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor een offerte op maat.

Proefschrift drukken Tilburg bij Proefschriftenprinten.nl

Bent u benieuwd naar voorbeelden voordat wij uw proefschrift drukken nabij Tilburg? Maak dan een afspraak. Vaak zijn wij te vinden op diverse universiteiten in Nederland. Ook bij uw universiteit komen wij graag langs. We kunnen u adviseren over de opmaak van uw proefschrift en u vertellen hoe de productie in zijn werk gaat. Ook geven we u graag tips en bespreken we alle mogelijkheden voor uw proefschrift. U vindt ook heel veel informatie op onze website. Kijk deze eens rustig om uw gemak door.

Mogelijkheden omslag

Alleen al voor de omslag van uw proefschrift zijn er diverse opties waar u uit kunt kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Spot-UV. Dit is een glanzende laklaag die zorgt voor een hele bijzondere afwerking van uw proefschrift. Een andere naam voor Spot-UV is spotvernis. Door dit aan te brengen op een bepaalde plek (spot) op uw proefschrift, valt die plek door de glanslaag extra op. Dit kunt u bijvoorbeeld laten aanbrengen op de titel of u geeft het een creatieve invulling (bijvoorbeeld als soort van watermerk). Naast Spot-UV kunt u ook een kleine oplage van uw proefschrift laten drukken als hardcover: leuk voor de familie- en vriendenkring.

Extra opties

Als u een offerte aanvraagt, heeft u de keuze uit een aantal extra opties. Spot-UV is bijvoorbeeld een extra opties. Als u zelf niet zo goed bent met Microsoft Word kunt u kiezen voor de optie de volledige opmaak (lay-out) van uw proefschrift uit te besteden aan onze professionele grafische ontwerper Robin. Er is ook een optie dat wij voor uw proefschrift een ISBN aanvragen. Heeft u heel duidelijk voor ogen wat u voor de omslag wilt, dan kunt u deze zelf aanleveren. U kunt ons ook de omslag laten maken. Dit doen wij kosteloos.

Offerte aanvragen

Contact

Vraag een offerte aan bij Proefschriftenprinten.nl


Uw proefschrift laten drukken voor een scherpe prijs? Via het offerteformulier geeft u de oplage en het aantal pagina’s door. Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave.

Ik wil een offerte aanvragen

Ons kantoor
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

<
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday