Proefschrift drukken met Spot UV

favicon

Geef je proefschrift extra uitstraling met behulp van Spot UV

Deze mooie techniek maakt het mogelijk om delen van de omslag te voorzien van een glanzende laag. Je kunt bij het drukken van het proefschrift bijvoorbeeld kiezen om de titel op de omlsag te voorzien van Spot UV. De titel valt op deze manier extra op. Daarnaast geeft het een licht 3D effect aan de omslag van je proefschrift, wat vaak erg stijlvol oogt. Het is niet mogelijk om de Spot UV te gebruiken op de pagina's van het binnenwerk van het proefschrift.

favicon

Andere creatieve manieren gebruik Spot UV of Foliedruk

Uiteraard kun je Spot UV ook op een meer creatieve manier gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een soort van watermerk op de omslag van uw proefschrift. Je kunt ook gebruik maken van goudfolie of een andere kleur om een extra accent aan je omslag toe te voegen. Wij kunnen je er alles over vertellen.

Proefschrift drukken met Spot UV

Wil je je proefschrift drukken met Spot UV? Onze grafische ontwerpers helpen je hier graag bij. Wist je trouwens al dat wij gratis de lay-out van je omslag voor het proefschrift verzorgen?
Wil je meer informatie over het gebruik van Spot UV in je proefschrift? Of wilt je een offerte aanvragen voor het drukken van je proefschrift? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.