Proefschrift drukken met Spot UV

proefschrift drukken met spot-uv

Proefschrift drukken met Spot UV

Geef uw proefschrift extra uitstraling met behulp van Spot-UV. Deze mooie techniek maakt het mogelijk om delen van de omslag te voorzien van een glanzende laag. U kunt bij het drukken van het proefschrift bijvoorbeeld kiezen om de titel op de omslag te voorzien van Spot UV. De titel valt op deze manier extra op. Daarnaast geeft het een licht 3D effect aan de omslag van uw proefschrift, wat vaak erg stijlvol oogt. Het is niet mogelijk om Spot UV te gebruiken op de pagina’s van het binnenwerk van het proefschrift.

Uiteraard kunt u Spot UV ook op een meer creatieve manier gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een soort van watermerk aan de omslag van uw proefschrift. U kunt ook een bepaalde boodschap of text weergeven met Spot UV. Deze is op het eerste gezicht niet direct leesbaar en vereist enige inspanning van de lezer.

Wilt u uw proefschrift drukken met Spot UV? Onze grafische ontwerpers helpen u hier graag bij! Wist u trouwens al dat wij gratis uw omslag voor uw proefschrift ontwerpen?

Wilt u meer informatie over het gebruik van Spot UV in uw proefschrift? Of wilt u een offerte aanvragen voor het drukken van uw proefschriften? Neem dan contact op met één van onze medewerkers!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.