Klantervaringen Proefschriftenprinten.nl

Proefschrift expert Fred Feij

Fred Feij
je persoonlijk proefschrift begeleider

0318-645688

favicon

Goed werk, prima service en persoonlijke aandacht. Het zijn zo maar enkele complimenten die onze klanten ons geven. Het leveren van kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Dat willen we dan ook zo houden en daarom ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met de Feedback Company. Via een online systeem ontvangen onze klanten enkele dagen na de voltooiing van hun proefschrift een persoonlijke e-mail met het verzoek onze diensten te beoordelen. Onze aanpak en inzet scoort gemiddeld een 9,5!

Reacties van klanten op Proefschriftenprinten.nl

Graag delen wij hier enkele reacties van onze klanten, waarvan er meer op onze site te vinden zijn.

  • Snel en persoonlijk contact, daarbij zeer flexibel en klantgericht. Staan zeker klaar om verder te gaan om je proefschrift er echt goed uit te laten zien!
  • Goed! Ik vond het fijn om de proefdruk als echt boekje te krijgen. Ik heb u al aan enkele collega's aangeraden. Ook vond ik het fijn dat er even gebeld werd, je had het gevoel alsof ze alleen met jouw proefschrift bezig waren, terwijl in de werkelijkheid waarschijnlijke meerdere per week doen. Ik heb de opmaak zelf gedaan, heb geen ervaring met jullie typesetting.
  • Heldere communicatie en professionele begeleiding.
  • Geleverde proefdruk in de vorm van een afgewerkt boek is geweldige meerwaarde; daardoor weet je precies wat je krijgt.
  • Conform afspraak alles keurig op tijd geleverd.
  • Zeer goede kwaliteit en service.
  • Persoonlijke aanpak, goede snelle oplossing van een onverwacht probleem. Fijne service!

Wij staan voor u klaar

De reacties van onze klanten stemmen ons zeer tevreden en maken ons trots op ons team. Maar vooral is duidelijk dat onze aanpak gewaardeerd wordt. Klantvriendelijkheid blijkt , zoals bedoeld, in ons DNA te zitten. Het vragen om feedback houdt ook ons scherp, zowel op de benadering als op wat we leveren.