Aandacht voor het beste resultaat

Proefschriftenprinten.nl heeft de optimale condities
voor een mooie Thesis

Voor Proefschriftenprinten.nl is het de normaalste zaak van de wereld om de Thesis als een mooi kwalitatief hoogwaardig boekwerk te printen. Daar besteden wij aandacht en zorg aan. Binnen ons team zijn we het eens over wat dat inhoudt. Het slotstuk van het onderzoekswerk verdient namelijk een mooie uitgave.

Proefschrift expert Fred Feij

Fred Feij
je persoonlijk proefschrift begeleider

0318-645688

favicon

Het beste van het beste

Hoe waarborgen wij dat goede resultaat in ons printwerk? Ten eerste gaat het ons zeker niet om zoveel mogelijk te produceren, maar willen wij vooral mooi werk afleveren waar onze klanten en wij tevreden over zijn. Dat kunnen we door te zorgen dat onze machines in perfecte conditie verkeren, aandacht te besteden aan het juist afstellen van de apparatuur en door waar nodig aanpassingen op de machines en het digitaal bestand te maken. Proefschriftenprinten.nl slaagt klaarblijkelijk redelijk in haar streven naar het beste resultaat, gezien de waarderingen van onze klanten. Met een rapportcijfer van 9,5 durven we dat wel te stellen. We zijn er echt trots op.

favicon

Passie en vakkundigheid

Wij zijn blij met reacties van onze klanten. En helemaal als er zo’n rapportcijfer uitkomt. Met ons alerte teamwerk, de goede staat van onze machines en het vermogen om snel aan te passen en te schakelen vertrouwen wij erop een hoog rapportcijfer te kunnen continueren. Voor Proefschriftenprinten.nl staat de klant centraal en deze verdient een optimaal kwalitatief hoogwaardig product. Bij de Thesis-afronding voegen wij graag onze passie en vakkundigheid.

Het juiste adres op weg naar promotie!