Stellingen proefschrift

Van de stellingen van je proefschrift tot aan de analyse van alle data: je hebt meerdere jaren hard gewerkt aan je proefschrift en nu is het zover: de doctorsbul is bijna binnen. Tijd voor de eindversie van je proefschrift en de verdediging ervan. Dat vergt een hele andere benadering dan het bedenken van stellingen voor je proefschrift (voorbeelden) en het analyseren van alle data. Ook wil je natuurlijk je proefschrift mooi presenteren. Gelukkig kun je daarvoor rekenen op proefschriftenprinten.nl. Je proefschrift drukken doe je bij ons.

Stellingen proefschrift voorbeelden

Het is bijna tijd om de stellingen van het proefschrift te verdedigen. De stellingen van je proefschrift lever je in de regel op een los vel bij het proefschrift. Bij Proefschriftenprinten.nl printen wij de stellingen gratis in de huisstijl van je proefschrift.
Naast de serieuze stellingen die betrekking hebben op het proefschrift, was het ook traditie om een aantal schertsstellingen op te nemen. Bij veel universiteiten is dit echter niet meer verplicht. Bekijk de volgende stellingen proefschrift voorbeelden om het verschil te zien tussen een schertsstelling en een serieuze stelling:

  • Op tijd komen is een keuze, te laat komen een eigenschap.
    Esther Sikkel (2006)
  • Het wondermiddel voor de een, is een vloek voor de ander (one person’s wonder drug is another’s curse).
    Frans Dekker (2014)
  • Betere zorg voor ouderen vraagt om een andere inzet van hbo-verpleegkundigen in verpleeghuizen.
    Ramona Backhaus (2017)

Als een promovendus een ludieke stelling in het proefschrift opnam, was dat niet alleen maar een grap. Hij of zij moest ook bereid zijn om deze stelling te verdedigen, als er een vraag over gesteld werd.

Proefschrift printen

Heb je je proefschrift afgerond, dan kun je bij Proefschriftenprinten.nl terecht voor het professioneel laten drukken van je proefschrift. Een extra bonus als je kiest voor Proefschriftenprinten.nl is dat onze grafische vormgevers gratis aan de slag gaan met een uniek ontwerp voor de omslag van je proefschrift (op basis van je wensen). Doe een impressie op van de mogelijkheden: bekijk de voorbeelden op de website.
Benieuwd naar de levertijd? Uw proefschriften ontvangt u binnen vijf werkdagen.
Kortom, laat uw proefschriften voordelig en professioneel drukken. Informeer naar uw mogelijkheden of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.