Proefschrift online publiceren

Uw proefschrift deelt u natuurlijk met zoveel mogelijk connecties, van uw zakelijke relaties tot uw familie en vrienden. Voor ieder van hen een proefschrift drukken is echter een dure bezigheid. Proefschrift.Online biedt hiervoor nu de oplossing: uw proefschrift online publiceren.

Wanneer u uw proefschrift publiceert op Proefschrift.online, krijgt u een persoonlijke pagina toegewezen. Op deze pagina vindt de lezer een introductie over uw proefschrift en uiteraard een link naar het proefschrift zelf. U kunt de pagina bovendien uitbreiden met uw contactgegevens en social media links, zodat geïnteresseerden gemakkelijk contact met u kunnen leggen. Zo creëert u een veel groter bereik tegen zeer lage kosten! Wilt u meer weten over de functionaliteiten van Proefschrift.online, kijk dan hier: Online proefschrift publiceren op Proefschrift.online

Speciaal voor klanten van Proefschriftenprinten.nl heeft Proefschrift.online een mooie deal gemaakt: U krijgt het plus pakket voor de prijs van het standaard pakket! U betaalt slechts €49,95 i.p.v. €74,95 voor 3 jaar.

Proefschrift digitaal publiceren

Ook uw proefschrift online publiceren?

Uw proefschrift op een ansichtkaart

Zeer populair onder onze klanten! Wij drukken ansichtkaarten met op de voorkant de omslag van uw proefschrift. Op de achterkant zetten wij alle info over uw proefschrift, inclusief een link of QR-code naar uw publicatie op Proefschrift.online. Zo deelt u gemakkelijk en zeer voordelig uw proefschrift met nóg meer mensen. Ook ideaal voor relaties in het buitenland!

Vraag naar de tarieven.

proefschrift verzenden