Onze aanpak en inzet scoort gemiddeld een 9,7!

Onze aanpak en inzet scoort gemiddeld een 9,7!

Onze aanpak en inzet scoort gemiddeld een 9,7!

Goed werk , prima service en persoonlijke aandacht.

Omdat wij kwaliteit leveren hoog in het vaandel dragen en zo willen houden, is het uitermate belangrijk om feedback van onze klanten te krijgen.  Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met de Feedback Company. Via een online systeem ontvangen onze klanten enkele dagen na de voltooiing van hun proefschrift een persoonlijke e-mail met het verzoek onze diensten te beoordelen.

Reacties van onze klanten

Graag delen wij hier enkele reacties, waarvan er meer op onze site te vinden zijn.

Snel en persoonlijk contact, daarbij zeer flexibel en klantgericht. Staan zeker klaar om verder te gaan om je proefschrift er echt goed uit te laten zien!

Uitstekend

 Goed! Ik vond het fijn om de proefdruk als echt boekje te krijgen. Ik heb u al aan enkele collega’s aangeraden. Ook vond ik het fijn dat er even gebeld werd, je had het gevoel alsof ze alleen met jouw proefschrift bezig waren, terwijl in de werkelijkheid waarschijnlijke meerdere per week doen. Ik heb de opmaak zelf gedaan, heb geen ervaring met jullie typesetting.

 Heldere communicatie. Professionele begeleiding.

Geleverde proefdruk in de vorm van een afgewerkt boek is geweldige meerwaarde; daardoor weet je precies wat je krijgt.

Conform afspraak alles keurig op tijd geleverd.

Zeer goede kwaliteit en service.

Persoonlijke aanpak, goede snelle oplossing van een onverwacht probleem. Fijne service!

Wij staan voor u klaar

De reacties van onze klanten stemmen ons zeer tevreden en maken ons trots op ons team.  Maar vooral is duidelijk dat onze aanpak gewaardeerd wordt. Klantvriendelijkheid blijkt , zoals bedoeld, in ons DNA te zitten. Het vragen om feedback houdt ook ons scherp, zowel op de benadering als op wat we leveren.

Het juiste adres op weg naar promotie!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.