klantbewuste bezorging!

klantbewuste bezorging!

Onze koerier is een belangrijke schakel  

Zorgvuldige, vriendelijke en klantbewuste bezorging!

Proefschriftenprinten.nl staat altijd klaar om de Thesis als een mooi kwalitatief hoogwaardig boekwerk uit te leveren. Maar zodra wij het product voor de klant gereed hebben, moeten we nog een belangrijke schakel naar de opdrachtgever inzetten. Want het werk moet dan natuurlijk nog bij de promovendus worden afgeleverd.

 

Een koerier pur sang

Zodra de Thesis geprint is schakelt proefschriftenprinten.nl de koerier in. Proefschriftenprinten.nl laat de thesis franco afleveren en draagt dus de bezorgkosten. Wij zijn er trots op dat wij voor de bezorging een echte specialist hebben ingehuurd, die het belang van juiste aflevering onderschrijft.

Zo kan hij altijd snel leveren en als extra service belt hij de klant 10 minuten van tevoren om te zeggen dat  hij de Thesis komt afleveren. Aflevering vindt meestal plaats bij de universiteit. Vervolgens belt hij ook Proefschriftenprinten.nl, wanneer er daadwerkelijk is afgeleverd. Zorgvuldigheid staat bij hem bovenaan en zo gaat hij dus ook met de producten en klanten om.

 

Op pad met uw werk

Wij zijn erg blij met een goede koerier, omdat dat de laatste schakel is van ons naar de klant. Een goede afsluiting is altijd erg belangrijk. Dat onze klanten daar ook een goed gevoel bij hebben is voor ons een vereiste. Voor proefschriftenprinten.nl draait het daarbij om het vertrouwen dat de klantgerichtheid die wij nastreven ook door deze laatste schakel wordt nagestreefd. Uit de reacties van onze klanten blijkt dat zij dat ook zo ervaren. Daarom schakelen wij met een gerust hart onze koerier in.

 

Het juiste adres op weg naar promotie!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.